Välkommen !


En VD sa om oss: "Ydremark & Partners ökar mina affärer och min status - frigör personalens potential och förbättrar mitt resultat."

Ydremark & Partners - med fokus på ledarskapsutveckling och "Change Management" - ett företag som förändrar organisationer och skapar självinsikt. Läs om  värdet 

Kunder säger om oss: "Vi har fått en bättre och rakare kommunikation, ett tydligare ledarskap och en högre takt i förändringen." "Ledningsgruppen har blivit mycket starkare och genom programmet fått ett mycket tydligare uppdrag."

Konsulterna i nätverket har lång erfarenhet av företagsledning och organisationspsykologi - utveckling av människor och lönsam affärsverksamhet.

Change Management & Leadership

Hög takt i förändringen, är en överlevnadsfråga. Vi har ett företagsanpassat förändringsprogram - Change Management & Leadership program.  Läs mer:CM&L  Eposta: info@ydremark.se

Tjänster/Produkter

Bra Medarbetarskap i praktiken. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning - den tar ca 30 minuter. Du får veta hur du analyserar och skapar Bra Medarbetarskap på din arbetsplats. Läs mer: Bra Medarbetarskap

Det finns ett tydligt samband mellan ledarskap och lönsamhet. Vi arbetar med gruppträning där personalen och chefen är med - vårt ledarutvecklingsprogram är Chefens verktygslåda. Vi tillhandahåller lösningsinriktad coachning  på en personlig nivå – för att hjälpa ledare att nå sina professionella mål.

Ett av våra uppdrag

Vi jobbade i en coachingrelation i ett år. Företagaren har ökat sin energi och kreativitet samtidigt som han arbetar mindre. Företaget har gått från en omsättning på 11 till 18 mkr och från en vinstmarginal på 3 till 9%.


Skriv ut